Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 29.04.2024, 09:45

Людинська ЗОШ

Меню сайту
Хмаринка тегів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Лютий » 7 » Відкриваємо для себе нові сторінки історії нашого краю
23:51
Відкриваємо для себе нові сторінки історії нашого краю

Дізнатися більше про свій край можна тоді, коли маєш бажання подорожувати. А ще, екскурсії – це нові знайомства, це свіжі враження, це завжди весело…

 

 

П’ятого лютого ми відвідали Велюнський НВК. На порозі школи щирими посмішками нас зустріли Тетяна Миколаївна Кирилович та Ольга Олексіївна Дячук. Вони розказали нам  історію своєї школи та  про її сьогодення. Провели коротеньку екскурсію школою, яка вразила нас домашнім затишком.

 

 

З любов’ю та повагою розказали маленькі краєзнавці Велюнського НВК про свого загиблого випускника школи   - Олександра Ярмоліча. Багато світлин, багато теплих спогадів зберігають вони про воїна АТО, про героя України. Найбільшою шаною для нього є те, що школа нині носить ім’я Олександра Ярмоліча. А ще вони зібрали інформацію про усіх загиблих воїнів АТО нашого району. Усі разом ми вшанували хвилиною мовчання наших героїв.

 

 

            

Далі нас запросили дівчатка 9 класу до кімнати-музею диригента, композитора, народного артиста – Євгена Кухарця.  Тут ми дізналися про дитинство юного Жені, його шкільні та студентські роки. Та найбільше матеріалу та світлин зібрано  про творчий шлях відомого артиста.  Для учнів нашої школи справжнім відкриттям стала історія життя та творчості керівника Черкаського народного хору.

  

Жителі села Велюнь можуть по- справжньому  пишатися своїми відомими односельцями.

Поїздка до Велюні дала можливість перегорнути ще одну сторінку історії нашого краю. А ще було весело, цікаво та захоплююче.

Ми ще раз щиро дякуємо учням та вчителям  Велюнського НВК  за  теплу атмосферу зустрічі  та бажаємо їм творчого натхнення, розуміння та терпіння. Миру, успіху, добра.

ЗДВР, Котяй Л.Г.

Переглядів: 403 | Додав: школа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Важливо!
Оголошення
:)
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz