Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 00:07

Людинська ЗОШ

Меню сайту
Хмаринка тегів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Березень » 24 » Загальношкільні батьківські збори
00:05
Загальношкільні батьківські збори

Інтернет - це всього лише інструмент. Все залежить

від того, хто і в яких цілях його використовує

Білл Гейтс

Сучасність ставить перед  школою нові випробування та виклики, вирішення яких можливе тільки за умови  співпраці батьківської громадськості та  педагогічного колективу. Сучасна молодь не уявляє себе без інтернету – це частина їхнього життя. Але чи все так просто і безпечно у цьому віртуальному світі?

17 березня в Людинській школі пройшли загальношкільні батьківські збори на тему: «Вчимо дитину безпеки в Інтернеті». Директор школи Серко М.М. повідомив присутнім мету зборів. На зустріч був запрошений  старший інспектор ювенальної превенції Салівонов Василь Анатолійович. Свій виступ він розпочав із питання про те, чи знають батьки, які сайти в Інтернеті відвідують їхні діти. В ході бесіди Василь Анатолійович розказав присутнім батькам про загрозу таких небезпечних для дітей Інтернет сайтів, як «Синій кит», «Прокинься о 4.20»і інші. Він пояснив, яку саме загрозу життю та здоров’ю дітей несуть названі спільноти, а також допоміг батькам зрозуміти , як батькам помітити небезпеку та що робити у випадку виявлення таких загроз.


 

Розмову продовжила заступник директора з виховної роботи Котяй Л.Г. Вона запросила всіх відвідати «Онляндію для батьків»: присутні мали можливість переглянути та обговорити відеоматеріали та презентації про правила користування Інтернет-ресурсами. Основним завданням її виступу було допомогти батькам зрозуміти, що знання цих небезпек дозволить їх уникнути.

На завершення зустрічі усім присутнім роздали «Пам’ятки для батьків щодо безпеки дітей в Інтернеті», які підготувала соціальний педагог школи Ляхович В.Г. Пам’ятка містить не лише практичні поради, але і номери телефонів всеукраїнської «гарячої лінії» куди можна звернутися за потреби.

Зустріч пройшла у атмосфері взаєморозуміння та з метою підвищення рівня комп’ютерної грамотності батьків, щоб забезпечити безпеку дитини.


 

Від імені батьківської громадськості, вчителів та адміністрації Людинської школи щиро дякуємо старшому інспектору ювенальної превенції Салівонову Василю Анатолійовичу за співпрацю та допомогу у проведенні зустрічі.

Котяй Л.Г., ЗДВР

Переглядів: 1229 | Додав: школа | Теги: інспектор ювенальної превенції, батьки, людинь, батьківські збори, кіберполіція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Важливо!
Оголошення
:)
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz